grrr - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Annika Pul - WaarBenJij.nu grrr - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Annika Pul - WaarBenJij.nu

grrr

Door: Annika

Blijf op de hoogte en volg Annika

07 September 2007 | Zuid-Afrika, Johannesburg

ik word meteen afgestrafd met jullie lekker maken met vanalles en nog wat.

Ik hier enorme berichten typen, verzenden, na afloop checken of ze inderdaad verzonden zijn en... NIET DUS.

Heel irritant, en zonde van de betaalde tijd. Nou de berichten waren gericht aan papa en mama, Elles, Laila, Eva en Gijs.

Geen tijd meer over om het opnieuw te doen en eerlijk gezegd is de lol er nu wel af. In ieder geval, sorry prive-mailers, volgende keer beter!

Ik hoop dat zondag het bellen lukt. Vond het ook zo apart om Babette ineens aan de telefoon te hebben. Moest zo omschakelen en was nog zo vol van alle indrukken van de gehele dag. Maar daarna was ik zo blij en wenste dat ik meer gevraagd had hoe het met jullie allemaal gaat. Maar globaal weet ik voldoende door alle mails.

Ook fijn voor jullie Ab en Laila, van de fijne vakantie, wel wachten op mij he met de bruiloft!
En bedankt voor het oventje.

En Anne, jij een huisdier? Ongelooflijk!
Vertel me meer, wil nu wel weten hoe je zover bent gekomen en of het nog in leven is -;).

En hoe staat het leven op kantoor? Heb vernomen dat een zekere Hans op vrije voeten is...
De mensen die ik over mijn verlof vertel, spreken allemaal hun waardering hierover uit. Dus, nogmaals bedankt Bas en Max!

Zo, ga naar de w.c. Trouwens hier net zo'n ramp als op kantoor. Elk geluidje is rampzalig hoorbaar, het is net of je midden in de huiskamer zit. Echt iets voor mij, maar niet heus.

oh, ja nog heel even nog 1 keer mijn verbazing uitspreken over de supersupersupervriendelijke mensen hier. Wat zal ik dalijk weer moeten wennen aan de chagrijnige koppen (niet iedereen hoor) en aan het meestal asociale gedrag. Heb mezelf al voorgenomen dat ik me net zo als de mensen hier ga gedragen. En hun levensinstelling sluit helemaal aan bij die van mij. Genieten staat voorop!

Pff, moet verrekte nodig naar de w.c. nu, dat wordt weer gezellig...

En trouwens, NEC verloren van Vitesse, tsjonge jonge, en ik maar opscheppen hier.

Maar: no worry's, cool banana's,

en wederom veel liefs.

• 07 September 2007 - 12:28

Laila:

hihi, dat heb ik nou ook steeds als ik hier een reactie wil plaatsen!! Maar wel balen vooral nu je schrijft dat het aan mij o.a. was gericht!! Maar goed ik zal wachten op je thuiskomst voor de bruiloft, Succes met het gaan naar de wc. en ja ze hebben geen Hema daar voor privacy,gna gna gna!!!

• 07 September 2007 - 12:48

Holy Master:

Welke Hans bedoel je Kaatchen ?????

P.S. NEC heeft ook van PSV verloren (5-0)gna gna Brett moet eens wat beter zijn best doen.....

• 07 September 2007 - 12:54

Kwekchen:

Hans is de mijne !!
    En als ik met hem klaar ben gaat hij door naar The Master.

knuffel.

• 07 September 2007 - 17:58

Tom Oude Vrielink:

Hee Annika, Jeroen vertelde me van deze site dus ik heb uiteraard gelijk even gekeken waar je uithangt. Vind het ert stoer dat je daar in je uppie heen bent gegaan! Hopelijk heb je het er naar je zin! Ik spreek je (hopelijk) weer een keer als je in Nederland terug bent.
    Groeten!
    Tom

• 08 September 2007 - 16:48

Aldenhof :

zo eindelijk weer wat iedere dag kijken en steeds naatje leuk hoor wat een petekind ben je eindelijk uitgekakt en heb je genoeg closetpapier anders stuur ik wel wat kranten ben erg druk geweest voor de verjaardag van het menneke maar alles kum goed heur heb vandaag een mooie foto van saar gezien we zijn zaterdag op de weezenhof wezen kijken voor een woning erg mooi maar een slaapkamer dus nappes mijn menneke is op weg naar de 70 wat een leeftijd he goed dan begind het pas echt zo lief ik ga dochen dus heel veel liefs en gedraag je een beetje he. doeip

Annika

Hallo allemaal!!! Zoals jullie al weten kunnen jullie via deze site mijn avonturen lezen gedurende de aankomende 3 maanden tijdens het vrijwilligerswerk zowel met kinderen als met dieren in de plaatsen Nelspruit en Hoedspruit. Reageren kan, graag zelfs! Als het een beetje privé is, raad ik je aan om mijn hotmailadres te gebruiken, welke ik ook iedere keer zal checken, dus... Dat is: a.pul@hotmail.com Tot mails!!!