aangekomen
Door: Annika
Blijf op de hoogte en volg Annika
08 September 2007 | Zuid-Afrika, Hoedspruit
Gisteravond mijn laatste avond in Johannesburg doorgebracht en het was zeer geslaagd. De zonsondergang onder het genot van een biertje bekeken met een prachtig uitzicht over Johannesburg. Ik zat er alleen maar er kwamen meer en meer mensen bij zitten. Gitaartje erbij en het feest was compleet. Erna de taxi naar Melville gepakt, een plaatsje met veel restaurants en cafe's.
Hier kwam ik bekenden tegen van de laatste keer dat ik er was. Erg leuk en ik voelde me helemaal ingeburgerd. Vond het dan ook echt jammer dat ik vanochtend moest vertrekken.
Moest vroeg op en een kater was onvermijdelijk, hoort erbij.
De vliegreis was raar. Zo'n klein vliegtuigje met propellers!! Heb me wel eens veiliger gevoeld. Bij aankomst werd ik keurig netjes opgewacht en de rit hier naar toe was mooi. Oh oh het eten wordt opgediend moet dus helaas stoppen. In ieder geval, al apen en zebra's gezien en nog veel meer. Hier geen elektriciteit dus het is nu pikkedonker en wat ik hoor zijn enorm veel kikkers. Moet echt afkicken van Johannesburg maar het zal wel snel wennen en het is prachtig!! Tot snel!
08 September 2007 - 17:07
Dirk:
Hee Annika nou nou wat heb jij toch weer mee gemaakt! Gedroogde rups :-(
Dan eet ik toch echt liever een frietje hoor! ;-)
Maar zie dat je ook diverse lekkere dingen genuttigd hebt dus weet zeker dat je het nog wel volhoud daar!
En kaarsjes zijn een goed en gezellig alternatief bij het ontbreken van elektriciteit!
Veel plezier nog
xx -
08 September 2007 - 17:46
Toos:
Hoi Annika
Iedere keer weer spannend wat je allemaal te vertellen hebt. Over Kaapstad kwam me bekend voor. Mijn familie woont daar nog. Jammer genoeg ben ik er nooit geweest. Lijkt me schitterend. Maar ik heb het nu ook nog goed want ik heb vakantie en we zijn vorige week heerlijk een paar dagen in Zeeland geweest in Oostkappelle.
Maar het weer bij jou daar is wel stukken beter !!
Geniet er dus maar van en veel plezier bij de dieren.
Groetjes Toos -
09 September 2007 - 14:46
Ulrike:
fijn dat je er weer bent. Denk dat je daar ook spruitjes opgediend gaat krijgen in Hoedspruit. Wellicht ook mooie safarihoeden in hoedspruit...Geen elektriciteit, dat is toch wat!!Ik denk dat het voor jou erg wennen wordt hier. we kunnen er natuurlijk voor zorgen dat we de stoppen bij papa en mama uit de meterkast halen, als je verlangt naar Zuid-Afrika...
Hier is het weer een gewone zondag. Dat betekent leren, leren en nog eens leren. Gisteren wel naar appelpop geweest. Dat was erg gaaf!!! Vooral blof en after forever (of zoiets)...
Deze week mail ik je uitgebreider. Ik denk aan je. X Ulrike -
10 September 2007 - 08:01
Ab Kebab:
Haaaaaa die Annikaaaaaaaaaaaa!!!!
Wat een geweldige verhalen en ervaringen allemaal zeg. Heerlijk om te lezen. Jammer dat ik je niet gek heb kunnen maken met die overheerlijke frieten hier met geweldige mayo, of die sappige Big Tasty's van de Mac met crispy bacon. Je hebt je schade al ingehaald en zit helemaal aan je tax..?? Wacht maar af als je daar in de jungle zit, dan wordt het weer krokodillenvlees, kikkerbillen en geroosterde larven. Struisvogel(biefstuk) is trouwens best wel lekker hoor; soort kipfilet, maar dan net effe anders, een andere afdronk zeg maar.
Ben heel benieuwd wat je ervaringen en verhalen zullen zijn met dit nieuwe project. Laila en ik hebben een geweldige vakantie gehad. Nu alweer een tijdje terug.... zucht. Als ik zo die temperaturen lees bij jullie (30-38 graden) dan ben ik stiekem wel jaloers ja!! Ik krijg je nog wel als jij aan de papperige rijst zit met gemarineerde larvenkeutels... Smakelijk eten alvast!!
Tot mails, Ab